Mar 182014
 

wijnkelder

Wijn kopen in de winkel is altijd fijn. Zeker als je kunt proeven. Maar tegenwoordig is online wijn kopen ook uitstekend geregeld. Een enorme keuze en je kunt op je gemak prijzen vergelijken en mooie wijnen uitzoeken. En dan het liefst met korting. Dol ben ik op korting. Korting hier en korting daar en zo kom je soms wijnen tegen die je anders niet had gevonden of gewoon eens wilt proberen.

Zo kijk ik regelmatig op de kortingcodesite van Flipit/wijnvoordeel  of er leuke kortingcodes zijn. De meeste zijn maar voor een bepaalde tijd verkrijgbaar dus regelmatig kijken is aan te raden. Dan denk je wellicht dat je een kortingcode voor de Belgische sites Wijnoutlet of Wijnvoordeel hebt (en dat is ook juist) maar deze sites hebben ook een Nederlandse versie.
Wil je direct een Nederlandse kortingsite? Ga naar Kortingscode en zoek op “wijn” en hoppa! Weer de nodige kortingcodes die tevoorschijn komen.

Onze Belgische lezers (en dat zijn er veel) adviseren wij regelmatig te kijken op Flipit/wijnvoordeel.
Mooi kortingbonnen die verwijzen naar betrouwbare wijnsites waar het goed kopen is!
En dan een voorraad opbouwen zoals op de foto. Een droom!

Did you like this? Share it:

  One Response to “Wijn kopen met korting”

  1. Altijd een grote fan geweest van Wijnvoordeel!

    nathan

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)