Oct 232015
 

bunnyhugNee, dit is geen cocktail voor de ‘zwakkeren’ onder ons, maar als je nou een echt behoefte hebt aan een stevige opkikker…

Je trekt de volgende flessen uit je voorraad: gin, whisky en pernod.

Daarvan doe je van elk 1,5 el in de shaker, doet er wat ijsklontjes bij en schud dan goed en stevig. Tenslotte uitzeven in een leuk glas, en klaar.

Niet schrikken van de lichte troebeligheid, want die sterke anijsdrank, Pernod, geeft altijd dit effect als-ie met andere drankjes wordt gemengd. Licht geel-groen van kleur is deze cocktail, mét die bekende pernod-geur natuurlijk, en behoorlijk straf. Maar dat hadden jullie al begrepen, met alleen maar sterke drank erin!

Toch, thuisgekomen van een looie dag, of na slecht nieuws of iets dergelijks, is hij niet te overtreffen. Alleen… daarna wél graag ook echt thuis blijven, want hij hakt er gemeen in.

 Posted by at 10:39

  3 Responses to “Bunny Hug”

  1. Dan hou ik het toch liever bij een goed flesje wijn. Veel te veel van het goede.

    • Ik ben zo vrij geweest om de link naar een website in dit comment eruit te halen. Wie reclame wil maken voor zijn eigen zaak doet dat niet op deze wijze.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)