Jul 122013
 
Hoeveel zei u? Doe maar een doos.

Hoeveel zei u? Doe maar een doos.

 

Een wijnblog. Mijn eigen wijnblog. Is dat nodig? Ja, dat is hard nodig. Anders was ik er natuurlijk niet aan begonnen.
Een gewone wijnblog. In gewone normale mensentaal. Over gewone normale wijnen en alles daaromheen.
Over zo’n Châteauneuf du Pape die in de aanbieding is van 29,20 voor 21,90 ga ik het niet hebben. Sterker nog, ik koop zo’n fles niet eens.
Oh nee, het is geen aanbieding. In Frankrijk (waar ik de foto maakte) zet men overal de literprijs bij. Dat vergelijkt makkelijker.
Een foto ja. Ik maak er wel een foto van. Maar zeg nou zelf, als je op een doorsnee zaterdagmiddag probeert nog wat boodschapjes te bemachtigen bij de grootgrutter en je zoekt nog even een wijntje voor het weekend, dan is dit toch niet de prijsklasse waar je je wagentje mee vult.

Althans, ik niet. Het is ook niet zo dat wij nooit een wijn uit die prijsklasse drinken maar dat zijn dan over het algemeen wel kadoflessen.
Nee, wij houden het op de betaalbare en makkelijk verkrijgbare wijntjes die lekker wegslobberen.
Af en toe zal er ook weleens iets anders dan wijn voorbijkomen. Blijf op de hoogte en abonneer je via email op nieuwe blogs!
Het gaat de moeite waard worden. Daar kun je op rekenen.

  One Response to “Alweer een wijnblog”

  1. Ben heel benieuwd. Drink alleen droge witte wijn en af en toe nog eens een rosé (voor bubbels maak ik ALTIJD een uitzondering) maar rood, daar heb ‘k echt niets mee. Geeft verder niet want ik krijg zo al genoeg binnen 😉

    Succes metdit blog!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)