Jan 302014
 

wijnindex

Sinds kort is er een geheel nieuwe Wijnsite in de lucht: Wijnindex.nl

Deze doet iets heel nuttigs voor ons wijngenieters: een Startpagina bieden van een aantal bekende wijn-webwinkels. Natuurlijk bestaat er wel een standaard Startpagina voor wijn (wijn.startpagina.nl), en die geeft dan wel links naar enkele online wijnhandels, maar daarbij geen makkelijke zoekmogelijkheid op alle daar beschikbare wijnen.
Wijnindex.nl doet dat nou net wel: het geeft een overzicht van inmiddels dik 2300 wijnen. Ideaal daarbij zijn de uitvoerige zoekmogelijkheden: op Land, Soort wijn, Smaak, Druif, Wijnhuis, Webshop, en Prijsbereik. Dat zoekt allicht heerlijk! Er verschijnt dan telkens een keurig overzicht met afgebeelde flessen, de Naam, de Soort, het Land en de Prijs. Daarna kun je eventueel op de Prijs sorteren.
Klikken op een wijn naar keuze brengt je op de bijbehorende wijnwinkelsite bij die gekozen wijn (de snelheid hangt dan wel af van die site, en soms kan dat even duren).
Verdere acties kun je daar dan verder verrichten, tot en met bestellen.

Al bij al biedt deze nieuwe site een prima zoekmogelijkheid als je online wijn wilt bestellen. Dit is eigenlijk wat er nog ontbrak: de gelegenheid om allerlei gecombineerde webwinkels in wijn in één keer te doorzoeken!
Er zullen vast nog wel winkels bijkomen in de keuzelijst, en dat gaat de gebruiksmogelijkheid alleen maar verhogen!

Wijndex

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)