Nov 112014
 

advocaatBij advocaat denk ik aan vroeger. Klein wijnglas gevuld met advocaat en een dikke dot slagroom. En dan met een heel klein lepeltje opsnoepen. Een traktatie op verjaardagen en andere bijzondere gelegenheden. Later dronken we het weleens als mix gemengd met 7-up. Ja echt waar! Ik moet er nu niet meer aan denken. Zonde van de mooie smaak ook.

Advocaat is er tegenwoordig, naast naturel, in smaken zoals Amaretto of Banaan. Ik proefde de Amaretto en dat is een zeer aangename verrassing. Zoals de website van Bijzondere smaken zegt, inderdaad een mooi ambachtelijk product. Niet alleen om met een klein lepeltje op te snoepen maar ook heerlijk om gebak en desserts mee te versieren. In een handomdraai maak je iets moois en bijzonders met deze Amaretto-advocaat. Maar daarover zullen we het nog weleens hebben op Culinette.

Met de feestdagen voor de deur is het wellicht verstandig om nu al wat fijne bijzondere producten in huis te halen. Het kan maar binnen zijn en bovendien verdeel je dan de december-uitgave een beetje. Niet voortijdig opsnoepen! Of juist wel.

Amaretto-advocaat €4,75 bij Bijzondere Smaken

  One Response to “Amaretto-advocaat”

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)