May 072015
 

arguscamaro

Niks mis met een biertje, dus ook niet met een Mexicaans biertje! Van gerstemout, mais en hopextract wordt in Frankrijk in opdracht van Lidl een degelijk Mexicaans pils gebrouwen dat iedereen wel lust. Een fijn, licht pils met een licht bittertje en een frisse citrustoets dat heerlijk wegdrinkt, nu ook al in de lente.

Dit pilsje vind ik prima opwegen tegen de bekendere Mexicanen die voor een flink hogere prijs verkrijgbaar zijn. Met zijn 4,6% alcohol is-ie wel iets lichter dan de gewone pilsen. Maar dat is nauwelijks te merken.

En over die rare gewoonte om een schijf limoen in de hals de steken (en er dan geen glas bij te serveren) hoef je je thuis natuurlijk geen zorgen te maken. Laat staan dat je een of andere worm onderin je fles ziet liggen – dat heb ik nooit erg aantrekkelijk gevonden, welk aroma dat dan ook aan je pils toe mag voegen…

€4,- (per 6 flesjes 33cl) bij Lidl

 Posted by at 11:40

  6 Responses to “Argus Camaro Cerveza”

  1. Hallo, ik ben zelfs mexicaans maar dit is GEEN Mexicaanse bier, het smakt ook niet als Mexicaanse bier, dit is gewoon puur klanten manipulatie!

  2. oplichting. ik koop het uit principe nooit meer !!

  3. hallo ik ben geen mexicaans, maar ik vind dit prima mexicaanse bier! corona waardig!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)