Jul 172013
 

gastrovino

 

Een Gastrovinowinkel  is zo’n zaak waar je wel opgesloten wilt raken voor een weekendje en dat je dan jezelf in leven moet houden door van alles te proeven.
Heerlijke delicatessen en mooie wijnen. De kazen zijn om van te dromen!

Voorheen hadden ze bij de Gastrovino Boerenlandwijn. In rood, wit en rosé. De prijs van de Boerenlandwijn was 3,95 per liter.
Maar de Boerenlandwijn is nu Cuvée Gastrovino geworden. Zelfde fles, ander etiket, zelfde wijn en dan maak je het een euro duurder. Zo simpel kan het leven zijn.

En hoe smaakt de rosé? Volgens de website van Gastrovino “Een zeer toegankelijk glas rosé door zijn frisse en fruitige tonen van aardbeien en frambozen. De ideale party-wijn!”
“Zeer toegankelijk” staat wat mij betreft voor “niks bijzonders”. Niet slecht, niet goed, niet bijzonder, niet om door de gootsteen te spoelen. Maar ook niet om cadeau te geven.
Ze zeggen niet voor niks “de ideale party-wijn”. Je kunt er zonder gewetensbezwaar ijsblokjes in gooien of andere dingen mee doen.
Gewoon een wijn. Heel gewoon. Ik durf te wedden dat er voor 5 euro per liter lekkerder wijnen te koop zijn. Maar een simpele party-wijn is het zeker.
Voordeel van deze flessen is dat je heel gemakkelijk het etiket eraf kunt weken zodat je een mooie fles hebt om zelf te vullen uit een fijne Bag in Box.

Cuvée Gastrovino Rosé
Frankrijk, 2012 – Per literfles € 4,95
Is er ook in rood en wit

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)