Mar 302015
 

hardysVan helemaal de andere zijde van de wereld, Australië, komt deze rosé. Van het bekende huis Hardys, die al een hele grote reputatie heeft opgebouwd sinds de oprichting, zo’n anderhalve eeuw geleden al weer.

Mooi licht frambozenrood in het glas, en ook geurend naar die rode zomervruchten, duik je dan vol verwachting in de wijn zelf. En die voldoet prima aan die verwachting: mooi fris en aangenaam zacht tegelijk, en ook hier weer die lekkere rode zomervruchten: aardbeien, frambozen en rode bessen. Typisch het goede resultaat van de Shiraz-druif uit degelijk verzorgde wijngaarden.

Met deze vriendelijke wijn zal je iedereen wel een plezier doen, zowel als aperitief als bij een licht voorafje of tapasjes. Ook als begeleider van zachte, niet heftig gekruide kaasjes. Om de geur en de smaak goed tot zijn recht te laten komen, zou ik ‘m niet té koud serveren (of tevoren alvast een poos uit de koeling halen).

€5,70 bij Jumbo

  One Response to “Hardys Stamp of Australia Shiraz Rosé 2013”

  1. […] Hardys Stamp of Australia Shiraz Rosé 2013 […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)