Feb 202019
 

Er zijn momenten in het leven dat je graag een passend en bijzonder geschenk zou willen overhandigen aan bijvoorbeeld de gastvrouw en gastheer die een mooi diner verzorgen of aan iemand die een evenement in goede banen heeft geleid. Wat dacht je van een zakenrelatie die iets bijzonders heeft gedaan voor jouw bedrijf? Er zijn zoveel gelegenheden die roepen om een cadeau. Die lijst is eindeloos lang. Nu kun je natuurlijk kiezen voor een grote bos bloemen. Persoonlijk vind ik bloemen altijd een beetje onhandig. Als je bij mensen thuis gaat dineren dan is iedereen bezig of juist in de fase dat je even met een glas wijn erbij kunt bijpraten. En dan moet er weer iemand de keuken in om die bos bloemen in een vaas te zetten.

Een veel beter en vooral leuker idee is een cadeaupakket van Charles Wine & Gifts. Er is keus genoeg en voor ieder budget is er iets te vinden. Neus eens rond bij de categorieën Wijn, Champagne, Mousserend, Gin &Tonic, Olijfolie (ja, dat ook) en bij alle cadeaupakketten. Je kunt een eigen bedrukte fles laten maken. Er kan een kaartje bij met een bedrijfslogo of een brief. Er is veel mogelijk.

Voor €16,95 heb je al een mooie houten kist met twee flessen wijn. Maar als het iets meer mag kosten kijk dan eens bij de categorie Gin & Tonic.
De flessen olijfolie zijn een lust voor het oog. Bij de cadeaupakketten zijn er ook geschenkdozen zonder alcohol.
Is de keuze moeilijk? Bij Charles Wine & Gifts adviseren ze je graag en helpen ze om een goede keuze te maken. Neem een kijkje op de website van Charles Wine & Gifts en bedenk vast wie jij gaat verrassen met een prachtig cadeaupakket.

Dit artikel is tot stand gekomen in overleg met Charles Wine & Gifts.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)