Oct 202017
 

Online slijterij Metdrank.nlGrappa is een alcoholische drank die oorspronkelijk gemaakt werd uit het afval van wijndruiven. Alle velletjes en zaadjes die overbleven werden tot grappa gestookt. Ongetwijfeld zal dat nu ook nog wel gebeuren maar grappa is inmiddels zo’n gewaardeerde drank dat er stokerijen zijn die zich uitsluitend nog toeleggen op het maken van grappa. Grappa is er in heel veel soorten. Zowel in kleur als in smaak. Grappa wordt puur gedronken maar ook in de koffie smaakt het heerlijk.
In de webwinkel van Metdrank.nl zien we een mooie collectie grappa’s.
Van goedkoop naar prijzig maar in dat laatste geval heb je dan ook wel iets bijzonders in huis.

Over bijzonder gesproken; het is ook de moeite waard om een kijkje te nemen bij de soorten cognac die aangeboden worden. Ook daar zien we verschillende prijsklassen. Zeker met de feestdagen is het fijn om jezelf en je gasten eens te trakteren op een fles van meer dan gemiddelde kwaliteit. En als cadeau voor jezelf of bij een bijzondere gelegenheid is dat altijd een goed idee.

In de andere categorieën zien we dat de inkopers van Metdrank.nl met zorg en smaak het aanbod samenstellen. Een beetje verstopt op de website maar de moeite waard is de pagina met inspiratie. Daar vinden we leuke recepten en tips.
Het is de moeite waard om goed rond te kijken op de website en als je denkt dat het aanbod nu al bijzonder is zet dan Metdrank.nl vooral bij je favorieten want het aanbod wordt alleen maar groter.

Deze Advertorial bevat mijn persoonlijke mening over deze online slijterij.
Bekijk de website van Metdrank.nl liever niet in Internet Explorer. Met deze browser is niet alles even goed te lezen. Kies daarom liever een andere browser.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)