Dec 152016
 

black bianco redHet wijnhuis Black & Bianco mag een aanwinst in wijnland genoemd worden. Het assortiment van Black & Bianco bestaat onder andere uit wijnen uit het zonnige zuiden van Frankrijk en uit Italië. Een klein maar uitstekend assortiment waaronder de Black & Bianco Red Pinot Noir. Een prachtige en volle Pinot Noir met de geur van zongerijpt rood fruit zoals frambozen, zwarte bessen en pruimen met een hele zachte afdronk.
Een makkelijke wijn en toch complex genoeg om spannend te zijn. Een wijn die altijd past bij welke gelegenheid dan ook. Het fijne is dat hij ook gekoeld gedronken kan worden. Sterker nog, wij vonden hem juist gekoeld nog beter tot zijn recht komen.
Black & Bianco Red is een wijn die je eigenlijk altijd in huis moet hebben. Onverwachte gasten? Geen probleem want deze wijn zal bij iedereen in de smaak vallen.

Het motto van Black & Bianco is: “Have a glass of class!” en het moet gezegd, de fles is oogstrelend mooi en ook verkrijgbaar in een moderne cadeauverpakking. De fles en de wijn samen maken inderdaad dat je een “glass of class” drinkt. Een prachtige combinatie.
Behalve deze Black & Bianco Red is er ook een witte wijn en een rosé. Daarnaast zijn er voor de liefhebber een heerlijke Prosecco, een Limonsecco en een Spritz.

De prijs ligt rond de € 15 per fles.

Meer informatie: Black & Bianco

Uit het persbericht:

Alle wijnen en wijncocktails worden jaarlijks door de eigenaren van Black & Bianco (Jesse en Coen) zelf uitgekozen. Door te proeven, te vergelijken en te ervaren of hun passie in die ene smaak is terug te vinden. Pas als ze het samen volledig eens zijn, dat die wijn het komende jaar Black & Bianco eer aan doet, dan zijn ze bereid ervoor te gaan. Dit betekent dat de wijnsoorten jaarlijks kunnen verschillen, zowel in land van herkomst, als in druivensoort.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)