May 162014
 

dewetshof

Danie de Wet heeft van De Wetshof Estate, wijnregio Robertson, een bekende en befaamde producent van Zuid Afrikaanse Chardonnay gemaakt. Het laten rijpen van de Chardonnay op de Lie (dode gistcellen) is een vernieuwing die Danie de Wet heeft doorgevoerd en dat was een vernieuwing die zijn vruchten heeft afgeworpen. De wijn rijpt in metalen vaten zodat er geen houttonen te bespeuren zijn. Deze Chardonnay heeft een prachtig boterige en toch sappige citrusachtige smaak. Frisse zuren met een vleugje appel en een heerlijke nasmaak. Deze wijn was een feestje om te drinken.

De zomer in met een geweldig mooie keuze aan Zuid Afrikaanse wijnen is een goed vooruitzicht. Een webshop die zich geheel toelegt op wijnen uit Zuid Afrika is Wijn van de Kaap. Een uitstekend idee om een webshop te starten met uitsluitend wijnen uit één land. Dat maakt het overzichtelijk en de keuze gemakkelijk. Zeven mooie wijnhuizen hebben ze op dit moment in de collectie. Iedere maand staat een wijnhuis in de schijnwerpers en is er een voordelige aanbieding.
Zo kun je niet alleen makkelijk kiezen maar ook een voorraadje opbouwen van prima wijnen. De Chardonnay Sur Lie Wetshof bijvoorbeeld, is prima nu te drinken maar kan ook makkelijk nog 2-5 jaar bewaard worden.

Heerlijke wijn van een goede webshop voor een prima prijs. Drinken bij kip, vis, zachte kazen en ook zeker als aperitief.

€ 9,95 bij Wijn van de Kaap

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)