Jul 282021
 

Wat kun je je nou beter wensen op een gewone Hollandse zomerdag of -avond dan een rustieke rosé? Eentje die je fijn, kalm wegdrinkt en die jou geen pijn doet, ook niet je portemonnee? Daarvoor blijkt deze rosé uit de Franse Var uitstekend geschikt.

Mooi roze kleur, met een gele toets, begeleidt een licht bloemige geur. De smaak is subtiel en gematigd in het zuur. Goed in evenwicht met het zoet in de wijn; indrukken van aardbei en watermeloen passeren de revue.

Verdere informatie over de wijn of het bijbehorende productiebedrijf ontbreekt helaas, maar vermoedelijk betreft het de bekende samenstelling uit de druiven Syrah, Cinsault, Grenache, zoals vaak in de streken van Provence en Var.

In elk geval heeft men een goede hand gehad in een evenwichtige samenstelling van deze wijn, en dat is hoe dan ook in ons voordeel! Een fijne prijs/kwaliteit verhouding voor deze ongecompliceerde zomerwijn.

€.4,50 bij Lidl

DrankDrank

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)