Apr 252016
 

lindemansWe schreven eerder over de Lindeman’s Bin 25 Brut Cuvée en daarin werd vermeld dat de kwaliteit van Lindemans vrijwel altijd constant is. Je zou het niet zeggen als je zo naar buiten kijkt maar de lente is toch echt volop in het land en de ervaring leert dat niet alleen de feestdagen maar ook de zon de verkoop van bubbels heel goed doet. Op de één of andere manier is het een gouden combinatie. De zon en een mooi glas bubbels. Aangezien die zon onherroepelijk komt en we binnen niet al te lange tijd weer heerlijk buiten onder de parasols zitten is het goed om te weten dat naast de 25 Brut Cuvée er ook de Lindeman’s Bin 30 Sparkling Rosé is. Een droge en rood-fruitige rosé met geuren en smaak van aardbei, kers en framboos die het uitstekend doet als aperitief. Feestelijk en met een volle, zachte smaak zijn deze bubbels uit Australië altijd erg sfeerverhogend. Druivenras: Grenache/Garnacha met een alcoholpercentage van 12%. Ook lekker bij de lunch.

€9,99 bij Albert Heijn

Wie snel is kan t/m woensdag 27 april 2016 bij aankoop van twee flessen Lindeman’s (lees de voorwaarden) zijn boodschappen van Albert Heijn gratis thuis laten bezorgen. Klik hier voor meer informatie.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)