Sep 102014
 

pulltex

‘DressMyWijn’ heeft naast hun assortiment rode en witte wijnen ook een omvangrijke set accessoires. U heeft keuze uit bijvoorbeeld fraaie wijnkaraffen en decanters (mét de bijbehorende glasreinigers), wijnglazen en -openers, champagnekoelers en champagneschalen, maar ook ice bags in allerlei kleuren, die tegelijkertijd als cadeauverpakking en als koeltas kunnen dienen. Heel bijzonder zijn de sets aromas, waarmee elke echte of opkomende wijnkenner zichzelf kan leren alle mogelijke geuren te onderscheiden en daarmee een ‘Nez du Vin’ te ontwikkelen.

Er is ook een nieuw type wijnstopper beschikbaar, de zogeheten Pulltex AntiOx. Die wilden we wel eens uitproberen – altijd in voor gave, nieuwe producten, tenslotte! Het geheim van deze wijnstopper zit ‘m in het filter met actieve koolstof, dat in de dop is ingebouwd. De dop zelf sluit elke gewone wijnfles goed af, en daarna zorgt de koolstof ervoor dat de zuurstof in de lucht boven de wijn geneutraliseerd wordt. Daardoor wordt de verzuring van de wijn tegengegaan zonder de wijn verder ook maar iets te beïnvloeden. In onze test-praktijk bleek dit wonderwel te werken. Zeker tegenover een fles met alleen de eigen kurk erop teruggeplaatst wint de AntiOx het met gemak, maar ook tegenover de bekende vacuumstop handhaaft hij zich uitstekend, zelfs bij herhaald dagenlang weer afnemen, uitschenken en hersluiten. Het voordeel is dat je nu niet hoeft te pompen, je plaatst gewoon de stopper op de fles, klaar. Een nadeel is dat de koolstofwerking voor 2 jaar wordt gegarandeerd, dus niet eindeloos meegaat. De wijnstopper heeft ook nog een dagmarkeringsring, zodat je bij langer gebruik meteen kunt aflezen op welke datum de stopper voor het eerst ‘op de fles’ ging.

Het is maar een voorbeeld uit de beschikbare accessoires bij ‘DressMyWijn’, en het illustreert de goede kwaliteit van de geleverde producten. En ook hiervoor geldt dat alle bestellingen die vóór 17:30h worden geplaatst, nog diezelfde (werk)dag in de verzending gaan. Ook nu weer, net als de online-wijnwinkel, van harte aanbevolen.
In een eerder artikel hadden we het al over de online-wijnwinkel DressmyWijn, zie: DressmyWijn-een-prima-online-wijnwinkel en we beloofden nog terug te komen op hun accessoires. Bij deze is de belofte ingelost.

 Posted by at 15:21

  One Response to “Pulltex AntiOx Wijnstopper bij DressMyWijn”

  1. […] Pulltex AntiOx Wijnstopper bij DressMyWijn […]

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)