Dec 292016
 
salentein

Klik voor meer informatie

Het aanbod om een aantal hele fijne wijnen te proeven slaan wij nooit af. Deze keer mochten we een keuze maken uit de Salentein Barrel Selection Serie. Zes flessen en je kunt het pakket zelf samenstellen. Wil je zes flessen Malbec? Of zes flessen Chardonnay? Het kan allemaal. Wij kozen van iedere wijn één fles. Een mooie afwisselende mix met voor ieder wat wils en nu in de aanbieding. Lees hier meer over deze aanbieding.

Een prima prijs voor een selectie erg goede wijnen. Wij proefden de Sauvignon Blanc en de Chardonnay. De Sauvignon geurde naar exotisch fruit. De smaak is bloemig met een zachte en frisse afdronk. Ideaal bij wat pittiger eten maar ook niet te versmaden als aperitief. De Chardonnay rook naar mango en bloemen. De smaak was vol en boterig. Een heerlijke wijn bij vis.

Het Argentijnse wijnhuis Salentein heeft als doel Argentijnse wijnen van de allerhoogste kwaliteit te produceren met respect voor en ondersteuning van de mensen, de natuur en de gemeenschap. De wijze waarop de wijn wordt gemaakt is uniek. Door de klimatologische omstandigheden is Alto Valle de Uco in Argentinië, aan de voet van het Andes gebergte, één van de meest geschikte regio’s in Zuid-Amerika om kwaliteitswijnen te produceren. Op de website treft u heel veel informatie over dit wijnhuis waar we ongetwijfeld nog veel van zullen horen.

De wijnen zijn van uitstekende kwaliteit en ongetwijfeld zullen de rode wijnen ook bijzonder in de smaak vallen. Proefnotities daarvan volgen later. Wie van deze aanbieding gebruik maakt zal daar geen spijt van krijgen. Zes zeer goede smakelijke wijnen voor een prima prijs.

Van harte aanbevolen!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)